Vacature medewerker Plasmasnijden

Multi Metaal toelevering Heerenveen BV is gespecialiseerd in het produceren van halffabricaten voor metaal verwerkende bedrijven. Wij werken voor o.a. voor jacht- en scheepsbouw bedrijven en andere metaalverwerkende bedrijven.

Aandacht voor klanten, flexibiliteit, afspraken nakomen en een goede kwaliteit leveren, zijn kernwaarden binnen onze onderneming. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met gemotiveerde medewerkers, kennen een platte organisatie structuur en een open en direct wijze van communiceren.

Vanwege een sterke toename in het werkaanbod en daardoor een goed gevulde orderportefeuille zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker:

Plasmasnijden

De werkzaamheden omvatten het plasmasnijden van klantopdrachten inclusief het nabewerken van gesneden onderdelen, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het registreren van gegevens.

Het betreft een verantwoordelijke functie in een 2 en soms 3-ploegensysteem met veel afwisseling en verantwoordelijkheid.

Het is een fulltime functie met veel verantwoordelijkheid die technisch inzicht en nauwkeurigheid vereist. Voor de functie dient u te beschikken over voldoende flexibiliteit (geen 8 tot 5 mentaliteit) en bent kwaliteit- en resultaatgericht. U bent positief ingesteld en vriendelijk in omgang. U werkt graag samen, communiceert gemakkelijk op alle niveau’s en beschikt over een ‘no nonsense’ mentaliteit.

Kennis en ervaring met een CNC gestuurde plasma machine is een sterke pré. 

Aanvullende informatie over het bedrijf kunt u vinden op de website  www.multi-metaal.nl

Als het bedrijf en de functie-inhoud u aanspreekt en u over voldoende kennis en ervaring beschikt in combinatie met de gevraagde competenties nodigen wij u van harte uit om te reageren. 

 

Schriftelijke reacties met een bijgevoegde CV kunnen worden verzonden naar:
Info@multi-metaal.nl

Voor informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Eric Voogt (bedrijfsleider), telefoonnummer 0513-650270.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.